Ultimele Știri

Kovesi: În dreapta am dușmani, în stânga am dușmani, în spate am dușmani, nu am ce face decât să merg înainte

kovesi

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie are duşmani peste tot, cel puţin asta susţine într-un interviu. Laura Codruţa Kovesi mai spune că dosarul de spionaj Black Cube, nu ar fi vizat-o în mod direct, ci mai degrabă DNA-ul.

“Ne vom face treaba ca până acum. Tocmai am primit un mesaj de la o prietenă care mi-a zis o zicală: în dreapta am dușmani, în stânga am dușmani, în spate am dușmani, nu am ce face decât să merg înainte. Mi s-a părut interesantă și actuală”, a spus Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi mai spune că în ceea ce priveşte dosarul de şantaj are bănuieli cu privire la persoana care a comandat aşa numita operaţiune “Black Cube”.

“Am bănuieli, dar acest lucru trebuie să-l stabilească DIICOT. E vorba de persoane pe care le investigăm și persoane care sunt în apropierea persoanelor pe care le investigăm”, a mai spus Kovesi.

Comentarii prin Facebook

4 Comentarii on Kovesi: În dreapta am dușmani, în stânga am dușmani, în spate am dușmani, nu am ce face decât să merg înainte

  1. Da ,bineinteles ca aveti dusmani ,in special penalii ,nu -i luati in seama !Mergeti inainte !Toti penalii sa plateasca !Toata tara va admira si va sustine !

  2. Suntem alaturi de tine.

  3. Mi-aș dori sa intrați in Istorie !!!

  4. Florescu lorentina // 13 mai 2016 at 11:38 // Răspunde

    Mergeti inainte doamna,oamenii cinstiti va admira!Felicitari pentru tot ceea ce faceti!va sustinem!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*