Ultimele Știri

Kovesi, implicată într-un nou scandal: ”Conduce un partid pe scena politică”

kovesi

Șefa DNA a fost implicată în mai multe scandaluri, în ultimul timp, principalul dintre ele fiind cel în care este acuzată de Sebastian Ghiță că și-ar fi plagiat teza de doctorat. De această dată, Călin Popescu Tăriceanu o acuză că este implicată în politică și conduce un partid.

Șeful Senatului declară că șefa DNA conduce ”în mod neoficial” un partid de pe scena politică.

„În mod neoficial, doamna Kovesi conduce un partid pe scena politică. Este actor politic de seamă. În loc să aleagă cetăţenii, selectează DNA-ul.”, a susținut Tăriceanu la un post de televiziune.

Tăriceanu susține, de asemenea, că guvernul tehnocrat nu mai este așa, membrii având opțiuni politice.

„Acum se întâmplă un singur lucru. Cade cortina. Ei au opţiuni politice. Aşa zisul guvern tehnocrat nu este tehnocrat. Va fi haos. Este haos şi acum. Unii dintre tehnocraţi nu se observă. Notorietatea lor tinde către 0. La PNL criza enormă de lideri îi determină să aducă cu arcanul tot ce găsesc în raza vizuală. Ei nu sunt capabili să aducă oameni la vârful partidului. Vrem să depăşim PNL şi să fim a doua forţă politică din România. Obiectivul nostru este să depăşim PNL. Încă nu am vorbit despre omul care să fie premier. Am mai fost premier. Nu mă sperie acest lucru. Nu poate numi un prieten, unul căruia îi este simpatic sau cunoştiinţă din copilărie”, a mai spus Tăriceanu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*