Ultimele Știri

Kovesi, despre acuzaţiile lui Sebastian Ghiţă: Nu comentez declaraţiile unui fugar

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi nu a oferit comentarii cu privire la acuzațiile aduse de Sebastian Ghiță, menționând că nu va discuta declarațiile ”unui fugar”.

Aceasta a declarat că acuzațiile cu privire la sistemul de justiție vin tocmai din partea unor inculpați, care se simt „deranjați” de DNA.

”În ceea ce priveste atacurile care sunt in ultima perioada cu privire la sistemul de justitie as avea mai multe comentarii. Sunt atacuri facute de inculpati care sunt cercetati in dosarele DNA. Acesta atacuri sunt facute datorita faptului ca DNA si-a permis sa deranjeze inculpatii. Am observat in ultima perioada ca desi am facut mai multe demersuri institutionale aceste atacuri au continuat. La sfarsitul anului trecut am facut sesizari la CSM cu privire la afirmatiile tendentioase. Am sesizat CNA cu privire la 12 emisiuni. Incepand de astazi am reluat dialogul institutional cu CSM. Raspunsul meu la aceste afirmatii il veti gasi in acea sesizare pe care il voi face public in momentul in care voi veni la birou”, a declarat șefa DNA.

Cu privire la dosarul lui Sebastian Ghiță, Kovesi a declarat că acesta avea obligația de a nu părăsi țara.

„În acest dosar noi am dispus măsura controlului judiciar și obligația de a nu părăsi țara, măsura unui filaj către poliția Română. Noi ne-am luat măsuri de precauție.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*