Ultimele Știri

Klaus Iohannis: Vrem o schimbare a puterii în România

Klaus Iohannis a declarat, astăzi, după întrunirea Partidului Naţional Liberal, că dorește să preia puterea de anul viitor sau cel mai târziu în 2016, când vor fi alegeri parlamentare.

Liderul PNL, Klaus Iohannis, care a fost ales noul președinte al României, a explicat din numele pratidului său de ce nu cere schimbarea imediată a Guvernului Ponta.

„Există voci care spun că de ce nu cerem noi schimbarea de urgenţă a Guvernului. Ce dorim noi este o schimbare a puterii în România. Noi dorim să preluăm puterea, noi PNL. Nu mai există două partide, unul singur – PNL nou – care doreşte să preia puterea”, a spus Iohannis.

El a precizat că acest lucru se va întâmpla în 2015 sau cel mai târziu în 2016, când vor fi alegeri parlamentare.

„Nu dorim o cosmetizare a unui Guvern PSD, nu ne interesează cosmetizări de ochii lumii”, a afirmat Iohannis, care a menţionat că se vrea o „schimbare profundă”.

Deasemenea,Klaus Iohannis a declarat că a înţeles semnificaţia votului de duminică, iar în consecință va insista asupra respingerii legii amnistiei şi graţierii, a schimbării legii electorale și a interzicerii traseismului politic.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*