Ultimele Știri

Klaus Iohannis va participa la ”Marșul solidarității” la Paris

Presedintele Romaniei,  Klaus Iohannis,  va participa duminică, la „Marsul solidaritatii” organizat la Paris în memoria victimelor atentatelor teroriste din capitala Franței. 

În urma atentatelor teroriste și-au pierdut viața zece jurnaliști de la publicația satirică Charlie Hebdo, trei polițiști și 4 civili la magazinul evreiesc unde Amedy Koulibaly a organizat o luare de ostatici. Frații Kouachi cei care au comis atentatul de la Charlie Hebdo au fost uciși de trupele speciale franceze în orașul Dammartin-en-Goele. 

Mai mulți lideri europeni și-au anunțat prezența la ”Marșul solidarității” organizat la Paris în memoria jurnaliștilor de la Charlie Hebdo.

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, premierul spaniol, Mariano Rajoy, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și cancelarul german, Angela Merkel, vor participa la marsul din capitala Franței.

„Am acceptat invitația președintelui Hollande de a participa la marșul pentru unitate organizat duminică la Paris pentru a celebra valorile promovate de Charlie Hebdo”, a declarat premierul britanic, David Cameron.

Liderul ucrainean Petro Poroșenko și președintele Italiei, Matteo Renzi, și-au anunțat prezența la eveniment.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*