Ultimele Știri

Klaus Iohannis va merge vineri la Chișinău

Noul președintele ales, Klaus Iohannis, va efectua vineri o vizită la Chișinău, pe 28 noiembrie, în ultima zi a campaniei electorale parlamentare de peste Prut pentru a încuraja parcursul european al Republicii Moldova.

Secretarul General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, Ion Păduraru, a declarat că vizita președintelui României nu este una omologată, deoarece Iohannis nu a dat jurământul și nu a intrat oficial în funcție. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către . Vizita de o zi va avea loc vineri pe .

Deocamdată nu se cunosc multe detalii ale vizitei sale, însă se știe că Klaus Iohannis va fi primit de preșdintele moldovean Nicolae Timofti la Reședința de Stat în prima jumătate a zilei.

Anterior în campania electorală, Iohannis afirma că prima sa vizita oficială în calitate de președinte dacă se va impune în cursa pentru Cotroceni va fi la Buxelles sau Chișinău.
„Cred că e posibil ca prima vizită să fie la Bruxelles – acolo sunt mereu probleme stringente – dar îmi doresc ca una din primele să fie la Chișinău”, a declarat Klaus Iohannis.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*