Ultimele Știri

Klaus Iohannis va juca un meci de tenis cu Simona Halep

Klaus Iohannis și Simona Halep vor disputa un meci demonstrativ de tenis în primăvara anului 2015, la Sibiu.

Noul preşedinte al României este cunoscut ca un mare fan al tenisului, dar şi practicant al acestui sport, iar acceptul acestuia pentru o întâlnire cu Simona Halep a venit fără nici o îndoială, mai ales că evenimentul are drept scop promovarea tenisului în rândul copiilor

Deşi nu este clară o dată exactă a meciului, cel mai probabil meciul va avea loc în martie sau aprilie: „Meciul va fi în primăvară. Probabil în martie sau aprilie, dar e posibil să fie făcute modificări în această privinţă. Cu Simona am vorbit şi mi-a spus că acceptă fără nici o problemă să vină. Apoi am discutat şi cu domnul preşedinte, Klaus Iohannis, și dânsul a acceptat propunerea. Ambii erau foarte încîntaţi de idee. Acum rămîne să vedem în funcţie de programul lor, în ce dată vom planifica meciul”, a spus Marius Vecerdea, cel care a venit cu această propunere.

Săptămâna trecută Iohannis a acceptat, deasemenea, propunerea Simonei Halep de a urmări de la tribună meciurile echipei de FED Cup a României din luna februarie.

 klaus-iohannis-simona-halep-300x225Citește și: Veniți să cântați imnul împreună cu noi?

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*