Ultimele Știri

Cine este Dan Mihalache?

Liberalul Dan Mihalache se află printre  nume vehiculate pe lista sigură a consilierilor care îl vor însoţi pe Klaus Iohannis la Cotroceni. Potrivit unor surse din cadrul Partidului Național Liberal acesta va ocupa funcția de șef al cancelariei prezidențiale.

Dan Mihalache a fost unul din principalii actori din spatele campaniei prezidențiale a lui Klaus Iohannis. Acesta s-a ocupat de strategie, cu precădere de sondajele de opinie, cercetarea de piaţă şi mesajele politice. Mihalache a participat la întâlnirea de la Cotroceni și mai  mult ca sigur va ocupa o funcție importantă în cadrul cancelariei prezidențiale. Liberalul a confirmat informația pentru EvZ.

dan

După vehicularea numelui acestuia ca viitor șef al cancelariei prezidențiale pe o rețea de socializare au apărut o serie de poze în care acesta apare alături de Titus Corlățean, George Maior, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, dar și împreună cu Victor Ponta. Dan Mihalache este prezentat drept ca un apropiat al Partidului Social Democrat, deși acesta este membru al PNL. Dan Mihalache este fost membru al Partidului Social Democrat și a ocupat funcția de europarlamentar în cadrul Partidului Socialist European.

dan3

dan1

dan2

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*