Ultimele Știri

Klaus Iohannis: ”O Românie puternică se bazează pe succesul viitorilor absolvenți de învățământ superior”

Președintele României, Klaus Iohannis a postat un mesaj de susținere, pe o rețea de socializare, pentru toți absolvenți de bacalaureat, care au dat examene de admitere la facultate.

Ultimele zile au fost pline pentru facultățile din țară, fiind perioada de înscriere a celor care au trecut cu bine de proba de bacalaureat. Așa cum obișnuiește să facă, președintele a postat un mesaj pe facebook. Prin aceste mesaj, Iohannis spune că îi felicită pe cei care au dat deja admiterea la facultate, și este alături de cei care urmează să facă acest lucru.

”Îi felicit pe toți cei care în aceste zile au susținut admiterea la facultate și sunt alături de cei care încă mai au de trecut examene. Știu cât efort și perseverență presupune pregătirea pentru unul dintre cele mai importante examene din viața fiecărui tânăr”.

De asemenea, prin mesajul său, dorește să evidențieze importanța pe care o au tinerii în menținerea unei ”Românii puternice”.

”O Românie puternică se bazează pe succesul viitorilor absolvenți de învățământ superior. Educația este calea către performanță profesională și cetățenie activă pentru fiecare dintre noi, dar este și fundația progresului unei națiuni”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*