Klaus Iohannis, mesaj emoționant pentru Regele Mihai

regele mihai

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis Regelui Mihai o scrisoare în care se declară îngrijorat de veştile privind sănătatea Majestăţii Sale şi îşi exprimă speranţa că acesta va reveni cât mai repede în viaţa publică şi va continua să fie un „simbol fundamental” pentru naţiunea română.

„Am primit cu multă îngrijorare vestea privind recentele probleme medicale ale Majestăţii Voastre. Vă doresc multă sănătate şi putere să treceţi peste această grea încercare. Sper să reveniţi cât mai repede în viaţa publică şi să continuaţi să reprezentaţi şi pe mai departe acel simbol fundamental pentru naţiunea română”, se arată în scrisoarea preşedintelui, dată publicităţii de Casa Regală a României.Klaus Iohannis mai spune în scrisoare că îşi exprimă nădejdea că Familia Regală va rămâne şi pe viitor „un reper de identitate şi solidaritate”. „Vă rog să primiţi omagiul şi respectul meu”, se mai arată în scrisoarea semnată de Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de sprijin pentru Regele Mihai, afirmând că a primit „cu îngrijorare” veştile despre sănătatea acestuia şi îşi exprimă speranţa că va avea puterea de a trece cu bine peste aceste momente dificile, amintind de „curajul” şi „dăruirea” acestuia în slujba ţării.

„Am primit cu îngrijorare vestea deteriorării stării de sănătate a Majestăţii Sale Regelui Mihai. Îmi doresc ca Regele să aibă puterea să treacă peste aceste momente dificile şi îmi exprim nădejdea că Familia Regală va rămâne şi pe viitor acelaşi reper deosebit de speranţă şi solidaritate. Este important ca, mai ales în aceste clipe grele, să nu uităm exemplul vrednic de curaj şi dăruire pus în slujba naţiunii de către Majestatea Sa Regele încă din 1927”, scrie Klaus Iohannis, pe Facebook.

Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică, după ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, Casa Regală urmând să fie reprezentată în toate acţiunile publice de către fiica sa Margareta.

Cel care a făcut anunţul a fost Andrew Popper, şeful Casei Majestăţii Sale Regele, după a cincea sesiune a Consiliului Regal, desfăşurat în 1-2 martie, în Elveţia.

Acesta a precizat că Regele Mihai a fost supus recent unei intervenţii chirurgicale.

loading...

One thought on “Klaus Iohannis, mesaj emoționant pentru Regele Mihai

  1. Lasa Klausica, ca ramane nen-tu Duda simbol national, sa vezi ce receptii trageti voi, cu majordomi si cameriste sa moara cocalarii de oftica. Poate il face pe Mialake marchiz de Adunatii Copaceni, ca s-a plictisit sa tot fie eminenta cenusie. Mai sunt si alti tovarasi cu rol determinant care ar aprecia niste titluri nobiliare misto in cv acum cind s-au pus astia cu tunul pe doctoratele oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *