Ultimele Știri

Klaus Iohannis, la întrevederea cu reprezentanți ai societății civile: ”E o întâlnire atipică, vremuri deosebite produc rezultate deosebite”

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat că întâlnirea cu reprezentanții societății civile este una atipică, generată de vremuri deosebite, în cadrul căreia poate prelua cererile acestora și le poate transmite mai departe partidelor politice în calitatea sa de mediator, potrivit Digi24.

„Aceasta este o întâlnire atipică, pentru că vremuri deosebite produc rezultate deosebite, aceasta este speranța mea. Tragedia care a avut loc în clubul Colectiv a fost un declanșator foarte puternic pentru o adevărată revoltă, pentru o mișcare care a dus la căderea Guvernului. Eu cred că mișcarea cu care avem acum de-a face este mai mult decât o schimbare de guvern. Eu cred că este vorba de o schimbare de paradigmă și trebuie să recunosc că lumea, pe bună dreptate, așteaptă o nouă abordare a politicii, o nouă abordare din partea politicienilor. Am considerat că, în această situație, când strada a jucat un rol decisiv, când societatea civilă a formulat cereri, solicitări, abordări specifice, este foarte să avem această întâlnire”, a declarat președintele la începutul întrevederii cu reprezentanți ai societății civile, potrivit Agerpres.

Președintele a adăugat că vede întâlnirea ca pe una în care el primește idei, pe care el le poate transmite mai departe partidelor politice.

„Cred că este o modalitate foarte potrivită pentru a folosi președintele în calitatea lui de mediator”, a mai declarat președintele.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*