Ultimele Știri

Klaus Iohannis își intră în drepturi. Pe cine a numit acesta consilieri prezidențiali

Klaus Iohannis a depus duminică, 21 decembrie, jurământul în cadrul ședinței solemne de numire a noului președinte. Oficial recunoscut ca președinte al României, acesta își intră în drepturi și a semnat decretele pentru funcția de consilier prezidențial, numindu-i în această funcție pe Sorin-Dan Mihalache, Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Ştefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran şi Adrian-George Scutaru.

Tatiana Niculescu Bran a fost redactor la Radio BBC World Service între 1995 şi 2004 . Aceasta făcea parte din Secţia Română de la Londra, iar mai târziu cu câțiva ani, mai exact între 2004 şi 2008 a ajuns la conducerea biroului BBC World Service de la Bucureşti.

Niculescu Bran a fost cel care a publicat primul roman non-ficţional din literatura română, în anul 2006, cu numele de „Spovedanie la Tanacu”. Ulterior, un an mai târziu, a scos pe piață romanul „Cartea Judecătorilor”, care ca și primul roman a devenit piesă de teatru.

Primul roman, „Spovedanie la Tanacu” a avut premiera în anul 2007, la New York, aflându-se în regia lui Andrei Şerban. Acest volum a fost unul inspirațional și a ajuns să fie și o sursă de inspirație pentru faimosul film românesc „După dealuri” al lui Cristian Mungiu, film care a fost  dublu premiat la Festivalul de la Cannes în 2012.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*