Ultimele Știri

Klaus Iohannis: Îmi exprim compasiunea pentru familiile victimelor precum și solidaritatea față de națiunea franceză

Preşedintele României Klaus Iohannis consideră atacul asupra publicaţiei franceze de satiră un atac terorist crud şi laş. Acesta îşi exprimă compasiunea pentru familiile victimelor precum şi solidaritatea pentru poporul francez.

Klaus Iohannis cere o atitudine fermă a comunităţii internaţionale împotriva încercărilor teroriste de distrugere a statului de drept, de încălcare a drepturilor și libertăților cetățenești.

„Atacarea redacției săptămânalului francez ‪#‎CharlieHebdo‬ reprezintă un act terorist crud și laș. Îmi exprim compasiunea pentru familiile victimelor precum și solidaritatea față de națiunea franceză atât de lovită astăzi. Îi asigur pe toți partenerii României de întregul sprijin în lupta împotriva terorismului și a extremismului de orice fel. Comunitatea internațională trebuie să aibă o atitudine fermă în fața încercărilor teroriste de distrugere a statului de drept, de încălcare a drepturilor și libertăților cetățenești.

Libertatea de informare este un drept fundamental al omului. Atât toleranța religioasă și etnică, cât și dreptul la libera expresie sunt fundamentele civilizației moderne, construită pe principiile democrației.”, a afirmat Klaus Iohannis pe profilul său de Facebook. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*