Ultimele Știri

Klaus Iohannis: Îi rog pe cei care stau la coadă la secțiile de vot din diaspora să sune acasă și să le spună tuturor ce li se întâmplă!

Klaus Iohannis transmite un mesaj către românii din diaspora pe pagina sa de facebook şi îi roagă să sune acasă la cunoscuţi şi să spună tuturor ce li se întâmplă. Candidatul ACL spune că alegerile au fost organizate într-un mod dezastruos, şi va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i face pe reprezentanţii statului să le respecte drepturile.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru românii din diaspora:

„Sunt peste 3.000 de oameni la Paris, peste 2.500 la Munchen, foarte mulți la Bologna și Torino și în multe alte orașe din lume, oameni care vor să voteze! Este o prezență uriașă dar, din nefericire, o organizare defectuoasă. Îi rog pe cei care stau la coadă la secțiile de vot din diaspora să sune acasă și să le spună tuturor ce li se întâmplă! Îi rog, de asemenea, pe români să voteze în locul celor care nu o pot face din cauza organizării dezastruoase! Sunt 100% alături de voi și fac tot ce îmi stă în putință pentru a-i face să vă respecte drepturile”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*