Ultimele Știri

Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea: Un răspuns adecvat la condamnare

Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis, aflat într-o vizită în Italia, a declarat, astăzi, că demisia lui Liviu Dragnea din funcția de ministru al Dezvoltării Regionale i se pare o decizie adecvată.

Klaus Iohannis a comentat decizia instanței supreme în cazul lui Liviu Dragnea, care a fost condamnat la un an de închisoare în dosarul Referendumului.

Întrebat fiind dacă a discutat cu premierul Victor Ponta pe această temă, șeful statului a spus că încă nu a dat curs unei convorbiri telefonice, dar urmează în cursul zilei de astăzi, sau cel târziu duminică.

„Nu am discutat încă (cu Victor Potna – n.red). Probabil astăzi, cel târziu mâine vom avea o discuție pe această temă, însă retragerea din Guvern a lui Liviu Dragnea mi se pare un răspuns adecvat la condamnare”, a declarat Klaus Iohannis, în fața Basilicii Santa Maria din Trastevere, conform Ziare.com.

De asemenea, a anunțat că săptămâna viitoare va lua o decizie cu privire la numirea lui Daniel-Constantin Horodniceanu la șefia DIICOT.

„Am avut o discutie (cu Daniel Horodniceanu – n.red), evident. Eu vreau să cunosc oamenii pe care îi numesc. Da, m-am întâlnit cu el. Săptămâna viitoare o să iau o decizie”, a spus președintele aflat la Roma.

Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare în dosarul Referendumului, iar imediat după sențința anunțată la ICCJ, acesta și-a anunțat demisia de la Ministerul Dezvoltării Regionale și din toate funcțiile deținute în PSD.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*