Ultimele Știri

Klaus Iohannis despre campanie și despre Victor Ponta: ”Am avut parte de nenumărate mizerii”

Klaus Iohannis a fot invitat joi seară la emisiunea ”Jocuri de putere” unde a vorbit despre cum a decurs campania prezidențială. Acesta s-a arătat nemulțumit de cum au decurs lucrurile și a declarat că Victor Ponta a acționat în această campanie prin diverse metode securiste.

Acesta a declarat despre Victor Ponta că nu a reușit să îl enerveze prin metodele sale de a acționa împotriva sa, ci doar a reușit să îl întristeze: „De enervat, nu au reuşit să mă enerveze, au reuşit să mă supere, să mă întristeze, au fost faze pe care nu am crezut că o să le avem în campanie. Partea mea cred că a fost normală, a lor a fost altfel decât îmi imaginez eu o campanie de secol 21 în România, din partea competitorului şi a echipei domniei sale, a vorbitoarelor domniei sale, am avut parte de nenumărate mizerii”.

Candidatul la prezidențiale, de origine germană, a vorbit și despre metoda lui Victor Ponta de a vorbi prin intermediul televiziunilor, și mai ales despre echipa de televiziune pe care premierul ar fi trimis-o în Germania pentru a îi filma familia lui Iohannis.

”Acest mod de a încerca să pui la colţ pe un politician atacându-i familia, părinţii, nu a fost inventat de Ponta, metoda a fost folosită de Securitate, în vechiul regim, şi este folosită în ziua de azi de poliţii politice private în anumite ţări din lumea a treia. Să hărţuieşti familia unui competitor nu este doar jenant şi nepotrivit, este nedemocratic şi ar trebui pur şi simplu să înţeleagă până şi domnul Ponta, care poate înţelege mai greu cum e cu istoria noastră şi cu comunismul, ar trebui să înţeleagă că aşa ceva nu se poate face într-o campanie”, a mai spus acesta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*