Ultimele Știri

Klaus Iohannis, desemnat candidatul dreptei pentru alegerile prezidenţiale

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat, luni, candidatul Alianţei Creştin-Liberale (ACL) pentru alegerile prezidenţiale. Iohannis a precizat că, dacă va fi ales şef de stat, va garanta direcţia occidentală, orientată spre Vest, a României, precum şi independenţa Justiţiei, precizând că în aceste două zone va gira parcursul de până acum.

„Sunt două zone în care, ca preşedinte, voi garanta parcursul de până acum şi voi apăra ceea ce s-a realizat: prima ţine de politica externă şi opţiunile noastre fundamentale – parteneriatul strategic cu SUA, apartenenţa la NATO, UE. Putem discuta amănunte despre creşterea calitativă a participării României în aceste mecanisme, dar dorecţia spre Vest, spre Occident, statutul ei de aliat strategic sunt nenegociabile”, a spus Iohannis.

El a spus că a doua zonă la care se referă este independenţa Justiţiei şi funcţionarea corectă a acesteia.

„Independenţa Justiţiei este fără îndoiala un câştig al ultimilor ani, care trebuie apărat şi consolidat. România occidentală nu poate funcţiona fără o Justiţie cu adevărat independentă, chiar dacă ea atinge politicieni, grupuri de interese, oameni care s-au obişnuit să folosească funcţia publică în interes personal. Preşedintele României va fi principalul garant că acest proiect este ireversibil”, a mai declarat Iohannis.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Klaus Iohannis, desemnat candidatul dreptei pentru alegerile prezidenţiale

  1. dle PRESEDINTE,suntem o familie din teleorman,alexandria,va sustinem,va votam si v-om merge pe strazi,chiar de nu suntem inscrisi in partid,vrem o schimbare,nu se mai poate trai,sa dispara odata cu mafia asta care ne-a adus la saracie,nu avem locuri de munca,suntem o familie din 4 pers,traim doar dintr-un salariu de 6 mil,copilul a terminat adm publica si nu gaseste loc de munca,aici daca nu ai pile la dragnea nu intri nici la matura,va doresc si ma rog la bunul DUMNEZEU,sa iesiti din prima,jos cu EI,suntem saraci si nu avem cu ce sa platim darile catre stat,mult succes.

  2. As vrea sa va laud, dar nu sunt ziarist, politician. Sint Romin urmas din Dacii liberi.
    -Va rog sa nu uitati sa-l intrebati pe Ponta daca ajunge la Cotroceni, pe cine gratiaza prima data…pe Voiculescu?
    -Cum v-a schimba fieful PSD din Oltenia in Moldova(nu cea Ruseasca)? Tot cu minciuna? Tinind cont ca moldovenii iubesc rosul oricum ar fi. Sunteti un om de buna credinta. Si Regele a fost, dar Rominul este uneori c…a cu doua fete si tradeaza de fiecare data (aveti si in PNL asa ceva). Mai ales daca are un vis, sau este mintit frumos. Va dores sanatate, pace sufleteasca si cel de folos.

  3. Sunt alaturi de dumneavoastra si va urez succes.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*