Ultimele Știri

Ponta: Klaus Iohannis are o mentalitate de stăpân de iobagi cu românii

iohannis

Premierul Victor Ponta a spus despre preşedintele Klaus Iohannis că are „o mentalitate de stăpân de iobagi cu românii”, referindu-se la propunerea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE.

„Dl Iohannis are o mentalitate de stăpân de iobagi cu românii şi noi trebuie să îndeplinim. Asta e, se supără, ne mai face un dosar”, a declarat Victor Ponta, într-o intervenţie telefonică la B1 Tv, duminică seară.

ponta5

„Vi le dau foarte uşor şi cred că-s mai mult de trei. În primul rând, lipsa de respect şi dispreţul domnului Iohannis faţă de tot ce înseamnă lucruri importante. Eu am aflat din presă despre nominalizare, nu ştiu de unde a aflat domnul Oprea, o să vă spună dânsul. Eu am spus anul trecut şi îmi pare rău că am dreptate: domnul Iohannis ne consideră pe toţi nişte iobagi, aşa, pe moşia domniei-sale, care trebuie să îndeplinim nişte ordine, ori PSD-ul nu îndeplineşte ordinele domnului Iohannis, mai ales când sunt greşite (…)

Am spus în campanie acest lucru, în primele luni am avut poate impresia, dar după aceea mi se verifică. Domnul Iohannis are o mentalitate de… aşa, cu românii în general, şi noi trebuie să îndeplinim dorinţele sale, ori noi nu le îndeplinim. Asta e, se supără, mai ne face un dosar, mai ne face ceva, nu ştiu, dar nu le îndeplinim”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a anunțat mircurea trecută că Partidul Social Democrat nu va susține numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de director al Serviciului de Informații Externe, în urma nominalizării făcute de Klaus Iohannis. Liderii din PSD au sărit ca arși în momentul aflării veștii că premierul interimar Gabriel Oprea și partidul său au anunțat că susțin numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE. 

Liviu Dragnea și Ilie Sârbu au vorbit chiar de ieșirea Partidului Social Democrat de la guvernare în cazul în care lucrurile nu funcționează cum trebuie în coaliție, făcând referire la deciziile lui Gabriel Oprea din ultima perioadă, care s-ar fi raliat cu Partidul Național Liberal aflat în opoziție. 

 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Ponta: Klaus Iohannis are o mentalitate de stăpân de iobagi cu românii

  1. Entega Enrico // 29 iunie 2015 at 23:30 // Răspunde

    Ponta este urmarit penal!Nu are nici un drept moral!PSD are reputatia proasta de a fi alcatuit din corupti,hoti,haimanale politice care nu respecta faptul ca au ajuns in parlament fiind alesi de popor!Ponta a plagiat,asta e furt intelectual!Klaus Johannis a fost ales de milioane de oameni sa fie presedintele Romaniei!Pe boul de Ponta l-au numit premier niste hoti asa ca el!E o mare diferenta!Toata familia lui Ponta e cercetata penal ptr.coruptie,si gunoiul ala de Ilie Sarbu ptr furt calificat premeditat!Ponta sa taca din gura,ca legea oricum il va trimite dupa gratii mai devreme sau mai tarziu!Si voi mass-media nu va faceti bine treaba!Faceti totul preferential!Atunci cand luati un interviu unui corupt ascuns in spatele puterii unui partid sunteti fata in fata cu hotul spuneti-i adevarul direct,nu ii mai periati atat!Cand te duci la Ponta ii spui:Bai incompetentule ai plagiat,acum ai un dosar penal,da-ti demisia eu cetateanul roman te vreau demis si judecat dupa faptele tale!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*