Ultimele Știri

Klaus Iohannis a făcut primele declarații despre actualul premier, Victor Ponta

Într-un interviu, realizat de ziarul Adevărul, Klaus Iohannis a vorbit despre relația sa cu premierul Victor Ponta.

 „Este o relație de lucru, nu avem niciun fel de coabitare, niciun pact, nicio înțelegere”, a declarat Klaus Iohannis.

Șeful statului a vorbit printre altele și despre relația sa cu premierul Victor Ponta, precizând că are încredere că se va instaura „normalitatea”.

„Nu pot să-mi imaginez cum președintele și prim-ministrul să lucreze pentru România dacă nu vorbesc. Sunt discuții de lucru. Trebuie să fiu informat. Sunt discuții între președinte și prim-ministru, cum se fac și în alte țări. Nu la televizor își dau teme reciproc, ci se întâlnesc, pe urmă își face toată lumea treaba. Suntem obligați să ne întâlnim ca să prevenim niște teme de conflict între palate”, a menționat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis nu a dorit să comenteze despre ordonanța de urgență, dată de Victor Ponta, în ceea ce privește renunțarea la doctorat.

„Președintele trebuie să aibă curajul să nu comenteze absolut tot. Trebuie să dea mesaje de încurajare. Despre ordonanță se poate povesti foarte mult. Niciodată nu am fost de acord că trebuie să dăm acte normative pentru o persoană. Nu este treaba președintelui să dea comentarii pe ordonanțe de urgență decât atunci când ajung la promulgare”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*