Ultimele Știri

Keşeru game, set şi meci

Steaua a administrat în această seară cea mai drastică înfrângere a gorjenilor, de când se află în primul eşalon. Campioana României a demolat-o pe Pandurii Tărgu Jiu cu 6-0 într-un meci disputat fără spectatori, provocând astfel surpriza campionatului.

Keşeru şi-a început recitalul în minutul 23 cu un gol marcat cu capul din centrarea lui Luchin, ca peste 3 minute să majoreze avantajul cu o scăriţă din penalty. Acesta nu s-a oprit însă aici, iar în minutul 34 a marcat din nou.

Repriza a doua a început la fel ca şi prima, cu echipa lui Grigoraş atacând poarta Stelei, însă, din nefericire pentru grojeni, s-a încheiat tot aşa. Astfel, în minutul 64 Keşeru a înscris pentru a patra oară, pentru ca în minutele 82 şi 85 să marcheze golurile 5 şi 6 închizând astfel tabela.

2Prin această prestaţie, Claudiu Keşeru demonstrează încă o dată că locul său nu este pe bancă şi că este mult mai folositor în teren. Chiar şi fără golurile marcate în această seară el este golgheterul Stelei în acest campionat şi avea o medie de un gol la 85 de minute de când a venit la Steaua, având în vedere că el nu a jucat prea multe meciuri ca titular.

Pentru Keşeru este cel mai bun meci din întreaga sa carieră, singura dată când a marcat mai mult de 3 goluri a fost într-un meci, AngersLe Mans 4-0, din 28 septembrie 2012, în care el reuşise să înscrie toate cele 4 goluri.

Totodată Keşeru a intrat şi în istorie, egalând un record stabilit în anul 1993 de Marian Popa. În acel meci, jucătorul Farului Constanța a înscris toate golurile partidei cu Oțelul, încheiată cu scorul de 6-3.

Ciudat este faptul că antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, a anticipat într-un fel această înfrângere după meciul pierdut de echipa sa cu 0-1 în faţa celor de la Ceahlăul, acesta spunând la conferinţa de presă de după meci: Dacă vom juca la fel şi cu Steaua, va fi scorul campionatului” .

Steaua: Arlauskis – Luchin, Varela, L. Filip, Toşca – Breeveld, Sânmărtean – Prepeliţă, Neagu, Pîrvulescu – Keşeru. Antrenor: Costel Gâlcă

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Elton Da Silva, C. Pîrvulescu, Momcilovic – Anton, Nistor – Iorga, Răduţ, Shalaj – Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraș

Steaua - Pandurii

1

3

4

6

7

9

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*