Ultimele Știri

Jurnalul lui Yeti

Primarul General, Sorin Oprescu, împreună cu prefectul Nicolae Petrovan și o parte din echipa operativă de la nivelul Primăriei Municipiului București verifică modul în care acționează utilajele de deszăpezire, pentru asigurarea unor condiții bune de trafic. Se acționează pe toate arterele unde se impun tratamente cu materiale antiderapante, cu prioritate în rampe, pante, poduri.

Pentru vasta sa experiență, șeful acestei acțiuni ample a fost numit Yeti, Omul Zăpezii.Iată primele măsuri luate:

ORA 21. Oamenii mei au tăbărât cu lopețile pe primul fulg căzut. E drept că s-au spart niște capete, datorită îmbulzelii, dar fulgul n-a apucat să se așeze.

ORA 22. Bucuria succesului i-a facut pe oamenii mei să se adune în sediul Primăriei și să se cinstească. Șampanie, caviar , Mozart, țuică de prună. S-a toastat în sănătatea primarului care le dă prime grase și contracte de deszăpezire chiar și pe timpul verii.

ORA 23. Petrecerea a continuat. Oamenii și-au amintit că și Ponta e băiat bun și au adus și câteva damigene cu vin.

ORA 24. S-a scandat, ”De la mic și pân’ la mare/ Nu ne temem de ninsoare! S-au desfăcut și niște sticle cu palincă, să fie veselie.

ORA 4 . Un “strică chef” a venit și ne-a zis că omătul a acoperit totul și că circulația e deosebit de îngreunată, dar eram prea beți ca să-l mai băgăm în seamă! Era tocmai premierul Ponta! Iarna nu-i ca vara, i-am zis, si apoi l-am aruncat în zăpadă!

oprescu

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*