Ultimele Știri

Judecătorii se pronunță astăzi privind legea în baza căreia ANI l-a declarat incompatibil pe Iohannis

Curtea Constituţională ar putea decide astăzi dacă Klaus Iohannis va fi sau nu scăpat de problemele pe care le are cu justiția, privind dosarul de incompatibilitate. Acest dosar a suportat trei amânări, însă astăzi, procurorii s-ar putea pronunța privind Legea 161/2003, în baza căreia Agenția Națională pentru Integritate l-a declarat pe Iohannis incompatibil.

Magistratii CCR au acordat mai multe amânări, privind dosarul de incompatibilitate al președintelui ales al României. Cea mai recentă amânare a avut loc în urmă cu o săptămână, iar cauza a fost absența unor magistrați care fusese prezenți la discuțiile anterioare privind dosarele de incompatibilitate.

Președintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat în dimineața zilei de 16 decembrie, că nu se prezintă niciun motiv pentru care ședința ar avea șanse să fie amânată și astăzi, toți magistrații fiind de această dată prezenți: ””Nu am nicio informatie ca cineva ar lipsi astazi. Au mai venit si alte dosare de la alte tribunale, cred ca ar fi timpul sa judecam, da”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*