Ultimele Știri

Judecătorii îl lasă pe Vanghelie să fie alături de Oana Mizil la nașterea copilului lor, însă nu fără condiții

Vești bune pentru primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie.

Oana Mizil și Marian Vanghelie

Judecătorii Tribunalului București i-au îndeplinit dorința de a-i fi alături iubitei sale Oana Niculescu Mizil în ziua în care îi va veni sorocul și va ajunge la maternitate. Marian Vanghelie va putea astfel să asiste la nașterea fetiței sale și să se ocupe de toate formalitățile.

De câteva săptămâni bune, Marian Vanghelie încearcă să scape de arestul la domiciliu, măsura care i-a fost impusă în dosarul de corupție în care e suspectat că ar fi primit mită zeci de milioane de euro pentru contracte preferențiale. Până acum, toate aceste încercări eșuaseră, însă vineri judecătorul s-a înduplecat la vestea că Vanghelie va deveni din nou tată, iar primarul vrea ca în acele momente să-i fie alături iubitei sale.

Cei doi trebuie însă să îndeplinească o condiție importantă: nașterea trebuie să aibă loc joia sau vinerea viitoare. Permisia pe care Marian Vanghelie a primit-o pentru a putea părăsi domiciuliul și ajunge la maternitate poate avea loc doar în zilele de 3 sau 4 septembrie. În plus, decizia judecătorilor ar putea fi contestată de procurorii anti-corupție.

Cu același prilej, primarul suspendat al sectorului 5 a anunțat instanța că odată cu nașterea fetiței sale, își va schimba domiciliul, mutându-se în Ilfov.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*