Ultimele Știri

Judecători și un parlamentar implicați în mafia retrocedărilor!

90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol au fost retrocedate ilegal

Mai multe descinderi au loc la acestă oră în București și în alte trei județe. Doi judecători și deputatul Ioan Adam sunt cercetați de poliție într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție.

Procurorii DNA efectuează percheziții domiciliare în 25 de locații din județele Brașov, Bacău, Covasna și București. Sunt verificate și cinci instrituții publice de interes local, un birou de avocatură, domiciliile persoanelor implicate dar și sediile unor societăți comerciale.

Ioan Adam esre implicat într-un caz de retrocedări ilegale. Se pare că peste 90.000 de hectare de teren forestier și peste 100 de hectare de teren agricol au fost retrocedate ilegal. Mai mult, și soția acestuia ar fi implicată. Roxana Adam este judecător la Tribulalul Brașov.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție ce au legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafața de aproximativ 90.000 ha de teren forestier si 100 ha teren agricol.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*