Ultimele Știri

Judecata de apoi în PSD

Social Democraţii dezbat într-o şedinţă extraordinară a Comitetului Executiv soarta partidului şi analizează eşecul de la alegerile prezidenţiale. 

Şedinţă va începe, joi, la ora 12:oo la sediul din bd. Pavel Kiseleff. Pe lista scurtă se află principalele probleme ale social democraţilor, respectiv pierderea alegerilor prezidenţiale, dar şi posibele excluderi ale unor membri importanţi.  Se vehiculează pe surse că vor fi excluşi din PSD, Robert Negoiţă, Dan Şova şi Marian Vanghelie. 

Atmosfera se anunță tensionată, în condițiile în care unii dintre social-democrați au cerut deja demisii, ieșirea de la guvernare sau convocarea urgentă a unui congres. În același timp, premierul Victor Ponta a avertizat că va uza de „toată autoritatea pe care încă o mai are în partid” pentru a-i sancționa pe cei care încearcă să profite de această conjunctură pentru a face jocuri politice, mergând până la excluderea din partid.

Liderii PSD vor decide astăzi când va avea loc congresul extraordinar şi vor stabili o strategie pentru a rămâne la guvernare. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*