Ultimele Știri

John McCain alături de teroriştii Statului Islamic! Cine a creat și finanțat ISIS?

Vă amintiţi de vizita senatorului John McCain în Siria? Acesta s-a întâlnit atunci cu facțiuni ale rebelilor care luptau cu regimul Assad. John McCain s-a întâlnit şi cu un grup de rebelii, cunoscuţi în acest moment ca  ISIS sau mai nou ca autointitulatul Stat Islamic.  Același grup terorist ISIS care desfășoară acte de teroare și crimă în Irak, a fost prezent la întâlnirea din Siria cu McCain.

Când senatorul de Arizona s-a întors din călătoria sa din Siria, a făcut următoarea declaraţie:

„A fost o experiență foarte emoționantă la întâlnirea cu acei oameni care luptă de peste doi ani”, a declarat McCain pentru CNN. „Și ei sunt foarte conștienți de situația pe câmpul de luptă”, a continuat senatorul de Arizona. „Ei sunt foarte deranjaţi de afluxul dramatic de luptători Hezbollah, în mare parte  iranieni, care au desfăşurat activități pentru Bashar Al-Assad.”, a completat acesta.

McCain_and_Syrian_rebels

Alături de John McCain, în aceste poze este nimeni altul decât Generalul Salim Idris, care era atunci șeful organizaţiei Free Siria. Idris a fost dat afară din organizaţie pentru că avea o atitudine prea moderată. McCain a oferit sprijin acestui grup de rebeli, cunoscut în acest moment ca Statul Islamic.

În poză se află și actualul lider ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi. Atentatele teroriste din Franța au fost revendicate de Statul Islamic prin vocea unui cleric musulman. Statul Islamic a anunțat noi atacuri teroriste în Marea Britanie, Franța, SUA, dar și alte state occidentale.

10403352_758802757542139_878687871074694707_n (1)

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*