Ultimele Știri

Jean Pădureanu a fost eliberat condiționat

Jean Pădureanu

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, a fost eliberat condiționat din închisoare după ispășirea a unei treimi din pedeapsa de trei ani şi patru luni de închisoare dată de judecători în 4 martie 2014 în Dosarul Transferurilor.

Fostul preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa a fost condamnat a fost plasat în libertate, deși sentința de condamnare definitivă a acestuia pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, în dosarul privind transferul unor jucători expira la 3 iulie 2017.

Motivele pentru care magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au respins contestația procurorilor DNA sunt de ordin medical, pentru că „Lordul” în vârstă de 79 de ani suferă de mai multe boli, între care şi Alzheimer și se află în Spitalul Penitenciar Jilava de mai bine de un an.

Jean Pădureanu este al treilea individ din Dosarul Transferurilor care a fost eliberat condiționat după Gigi Becali și George Copos.

În închisoare mai sunt Mihai Stoica, condamnat la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, cu câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, cu patru ani şi opt luni, Gheorghe Popescu, are de ispășit trei ani, o lună şi zece zile, și Gigi Nețoiu, cu trei ani şi patru luni de închisoare.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Jean Pădureanu a fost eliberat condiționat

  1. inca un nenorocit care scapa

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*