Ultimele Știri

Jean-Claude Juncker: Am mare încredere în Klaus Iohannis

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, joi, la Bruxelles, după întâlnirea cu preşedintele României, că are „mare încredere” în Klaus Iohannis și a precizat că discuțiile dintre cei doi s-au referit şi la Schengen şi MCV.

Am mare încredere în domnul preşedinte, sper că va apropia şi mai mult România de Europa. România este o ţară importantă a Uniunii şi Europa nu ar fi completă fără România”, a spus preşedintele Comisiei Europene, după întâlnirea cu Klaus Iohannis.

26973

Jean-Claude Juncker a amintit că în 2005, când era preşedintele Consiliului European, a semnat la Luxemburg tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană, potrivit Mediafax.

Mă simt foarte apropiat de această ţară”, a mai spus Jean-Claude Juncker, precizând că a discutat cu Klaus Iohannis despre multe subiecte, precum Schengen, MCV şi alte chestiuni.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, în prima vizită oficială externă din mandatul său, la Bruxelles, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

26967

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*