Ultimele Știri

Jaf la o bancă din Arad; infractorul avea un pistol de jucărie

jaf

Un bărbat a jefuit, joi după-amiază, o bancă din municipiul Arad, unde a intrat cu o cagulă pe faţă şi ţinând un pistol în mână, potrivit martorilor. Agresorul a ameninţat o angajată şi un client aflat în unitatea bancară, reuşind să fugă cu câteva teancuri de bancnote.

Incidentul a avut loc la o sucursală BCR din cartierul Micălaca din Arad, unde un bărbat a intrat având o cagulă pe faţă şi ţinând în mână un pistol, potrivit martorilor.

În bancă se aflau un client şi o angajată de la casierie care au fost ameninţaţi cu arma. Agresorul i-a cerut casieriţei să-i dea banii pe care îi avea, iar când aceasta a scos mai multe teancuri, clientul a încercat să-l imobilizeze pe bărbat.

El a îndreptat pistolul către client, însă s-a speriat şi a luat doar o parte din teancuri, ieşind imediat din bancă şi fugind printre blocuri.

Jaful a fost anunţat la 112, iar poliţiştii fac cercetări în sediul bancar, în timp ce un echipaj a pornit în urmărirea suspectului pe străzile din cartier.

Polițiștii au descoperit în urmă cu câteva minute cagula, rucsacul, o sticlă cu benzină și un pistol de jucărie, nu la foarte mare distanță de bancă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*