Jaf la o bancă din Arad; infractorul avea un pistol de jucărie

jaf

Un bărbat a jefuit, joi după-amiază, o bancă din municipiul Arad, unde a intrat cu o cagulă pe faţă şi ţinând un pistol în mână, potrivit martorilor. Agresorul a ameninţat o angajată şi un client aflat în unitatea bancară, reuşind să fugă cu câteva teancuri de bancnote.

Incidentul a avut loc la o sucursală BCR din cartierul Micălaca din Arad, unde un bărbat a intrat având o cagulă pe faţă şi ţinând în mână un pistol, potrivit martorilor.

În bancă se aflau un client şi o angajată de la casierie care au fost ameninţaţi cu arma. Agresorul i-a cerut casieriţei să-i dea banii pe care îi avea, iar când aceasta a scos mai multe teancuri, clientul a încercat să-l imobilizeze pe bărbat.

El a îndreptat pistolul către client, însă s-a speriat şi a luat doar o parte din teancuri, ieşind imediat din bancă şi fugind printre blocuri.

Jaful a fost anunţat la 112, iar poliţiştii fac cercetări în sediul bancar, în timp ce un echipaj a pornit în urmărirea suspectului pe străzile din cartier.

Polițiștii au descoperit în urmă cu câteva minute cagula, rucsacul, o sticlă cu benzină și un pistol de jucărie, nu la foarte mare distanță de bancă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *