Ultimele Știri

Iubita lui Vladimir Putin, în atenția presei. Ce au dezvăluit jurnaliștii ruși despre relația acestora

Gimnasta olimpică rusă Alina Kabaeva, a intrat din nou în atenția presei, după ce și-a făcut apariția la un eveniment public. Jurnaliștii ruși au speculat că Putin i-ar fi oferit un inel de logodnă iubitei sale, informație dezmințită, ținând cont că presupusul inel de logodnă a mai fost fotografiat pe degetul acesteia și în urmă cu câțiva ani.

Deși presa rusă a reînceput speculațiile la acest subiect, unele surse făcând referire la relația Alinei Kabaeva cu președintele Vladimir Putin, sportiva olimpică afișa același inel și în anii precedenți. În 2011, dar și în 2013, a fost surprinsă tot cu un inel asemănător pe degetul inelar al mâinii drepte.

11123

Motivul noilor speculații cu privire la starea civilă a sportivei s-a dovedit a fi un reportaj difuzat recent de postul de televiziune Pervîi Kanal, cu referire la deschiderea unui Palat al Sporturilor în orașul Țhinvali – capitala regiunii autonome Osetia de Sud, acolo unde a poposit și Kabaeva. Fundația de binefacere a acesteia a construit și dăruit orașului această construcție.

Deși și-a afișat mereu bijuteria, Alina Kabaeva a refuzat întotdeauna să vorbească despre viața sa personală, chiar dacă și-a sfârșit cariera sportivă încă din 2008. Pe lângă faptul că e deputată din partea partidului lui Putin, Kabaeva mai este și președintele unei fundații caritabile ce îi poartă numele.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*