Ultimele Știri

ISU nu lasă Steaua să joace meciul de duminică pe Arena Națională

arena nationala

Normele de siguranță în spațiile publice unde au loc evenimente cu mulți participanți au început să fie luate tot mai în serios, după incendiul de la clubul Colectiv, în care și-au pierdut viața 32 de persoane și au fost rănite peste 150.

Astfel, cu mai puțin de 48 de ore înainte de meci, Steaua a fost nevoită să mute meciul de duminică, cu Botoșani, de pe Arena Națională pe stadionul lui CFR Cluj, conform Digisport, datorită problemelor pe care acestea le are cu avizele de securitate de la ISU.

Arena Națională este neterminată, la mai mult de 4 ani de la inaugurare, iar problemele sunt mai mari de atât și merg până la temeliile celui mai mare stadion din România. După cum declara și Dumitru Dragomir, tot la Digisport, stadionul nu este încă terminat, asta după ce aici s-au disputat deja peste 60 de meciuri, printre care și o finală de Europa League, dar și concertele trupelor Red Hot Chili Peppers și Depeche Mode.

Până la obținerea avizelor necesare, nu se va mai juca nici un meci pe cel mai mare stadion din Româia, în condițiile în care peste două săptămâni urma să găzduiască derby-ul României, Dinamo – Steaua.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*