Ultimele Știri

Islamizarea Europei. Arabia Saudită vrea să construiască 200 de moschei pentru imigranţi pe ‘pământurile necredincioșilor’

moschee

Arabia Saudită s-a oferit să construiască 200 de moschei în Germania pentru refugiații sirieni care au fugit de războiul din țara lor în Europa, scriu miercuri Arabian Business și Allgemeine Zeitung, care citează publicația în limba arabă Al Diyar.

Revista online americană conservatoare FrontPage Magazine a comentat ironic informația potrivit căreia Arabia Saudită s-a oferit să construiască 200 de moschei în Germania pentru refugiații sirieni, apreciind că ‘Arabia Saudită, care nu permite construcția de biserici (pe teritoriul său), dar finanțează ridicarea de moschei pe ‘pământurile necredincioșilor’, nu intenționează să primească refugiați sirieni, chiar dacă aceștia sunt tot musulmani’.

‘E și asta o ofertă. Singurul mod potrivit al Europei de a răspunde pe măsură ar fi să trimită în Arabia Saudită un milion de huligani, suporteri ai unor echipe de fotbal, și apoi să se ofere să construiască școli în care să-i învețe importanța distrugerii unei țări și abuzării oricărui băștinaș care le iese în cale’, scrie FrontPage Magazine.

‘Desigur, saudiții nu sunt atât de cretini încât să se lase păcăliți. Nici măcar dacă ultrașii vin însoțiți de femei și copii pe care să-i folosească drept scuturi umane pentru a provoca emoție (…). Doar occidentalii sunt într-atât de cretini încât să se lase păcăliți în acest mod’, mai scrie FrontPage Magazine.

‘De ce oare atât de puțini oameni se întreabă de ce saudiții sunt dispuși să construiască 200 de moschei pentru acești ‘bieți refugiați disperați’, dar nu sunt dispuși să primească un singur refugiat (pe teritoriul lor)? Răspunsul este același ca și în cazul întrebării: de ce atât de mulți musulmani susțin că le pasă de ‘palestinieni’ (…), și cu toate acestea nu-i primesc și nu le acordă cetățenie? Pentru că nu sunt refugiați. Sunt armate. Arabia Saudită tocmai s-a oferit să construiască 200 de barăci pentru cei 800.000 de soldați care invadează Germania’, conchide revista conservatoare americană.

Circa 6.000 de refugiaţi au intrat în Germania din Ungaria cu trenul, autobuzul sau pe jos la sfârşitul săptămânii trecute, într-un aflux descris de autorităţi ca fiind ‘copleşitor’.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, într-o conferinţă de presă la Berlin, că ‘este bucuroasă de faptul că Germania a devenit o ţară pe care mulţi oameni din afară o asociază în prezent cu speranţa’. Conform estimărilor Organizaţiei Naţiunilor Unite, se aşteaptă ca 4.000 de imigranţi să traverseze Mediterana în 2015, iar alţi 450.000 anul viitor.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Islamizarea Europei. Arabia Saudită vrea să construiască 200 de moschei pentru imigranţi pe ‘pământurile necredincioșilor’

  1. Kill them all!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*