ISIS oferă o recompensă de 38.000 de lire sterline pentru uciderea unui bulgar – VIDEO

  • Nicoleta Ungureanu
  • 1 septembrie 2016
  • Externe

Gruparea terorista ISIS a oferit o recompensă de 38.000 de lire sterline petru capul unui bulgar, Dinko Valev. Teroriștii s-au înfuriat după ce au văzut imagini în care bărbatul aresta refugiați.

Dinko Valev, 29, Bulgaria, stă în funtea unei echipe nparamilitare care patrulează granița cu Turcia în mașini blindate, iar uneori apelează la mersul călare pe cal pentru a monitoriza mai bine granița.

Acesta are notorietate în Bulgaria și este deținătorul unui Mercedes S-Class, în valoare de cel cel putin 72.000 de lire sterline. Serviciile de Securitate bulgare l-au avertizat pe Valev ca este o țintă principală a  ISIS, însă aceasta nu se teme de amenințare ci se declară chiar mândru, declarând: ”Eu fac un serviciu pentru societate”.

Dinko este atat de faimos in estul Europei, încât a fost chemat să participe la o emisiune în schimbul sumei de 66.000 de lire sterline. Valev s-a lăudat: ”Fanii înseamnă totul, fără fani nimic nu contează. Îi iubesc pe toți, fără ei n-aș putea continua”.

Acesta profită chiar și de susținerea lui Boyky Borissov, primul-ministru bulgar: ” Le-am mulțumit lui Dinko și echipei lui. L-am trimis pe șeful gărzii granite să se întâlnească cu el, ca să-i coordoneze. La sfârsștul zilei, țara e a noastră și trebuie să ramânem uniți”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *