Ultimele Știri

Irina Begu va juca cu Maria Șarapova în turul 3 de la Wimbledon

Irina Begu s-a calificat în turul trei de la Wimbledon, reușind cel mai bun rezultat din carieră în cadrul celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Irina Begu a eliminat-o pe ucraineanca Lesia Tsurenko cu scorul de 7-5, 6-7, 7-5 și se va confrunta cu Maria Șarapova pentru un loc în optimile Gran Slam-ului londonez.

În primul set, ambele jucătoare au avut probleme cu propriul serviciu, împărțindu-și câte două break-uri fiecare. Abia spre final, Irina Begu a fost ceva mai inspirată și a surpins-o pe ucraineancă cu o revenire la fileu și un rever norocos, care a închis primul set.

În setul secund, fetele iar și-au atribuit câte două break-uri și au avut nevoie de un tie-break pentru ale departaja. Fiind afectată că a avut minge de meci, românca a cedat, trimițând meciul în decisiv.

În ultimul set, a 30-a favorită a oscilat între numeroase greșeli neforțate și lovituri câștigătoare, însă a reușit să se impună la capătul a celor 2 ore și 50 de minute istovitoare.

Datorită acestei victorii Irina Begu a acumulat 90 de puncte WTA și un cec în valoare de 31.250 de lire sterline.

Irina Camelia Begu

În proba de dublu, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au acces în turul doi de la Wimbledon, după ce perechea adversă formată din Martin Klizan și Lukas Rosol s-a retras după doar 3 game-uri jucate.

În același timp, Alexandra Dulgheru şi Silvia Soler Espinosa au fost răpuse de ibericele Garbine Muguruza şi Carla Suarez Navarro, scor 4-6, 2-6.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*