Ultimele Știri

Irina Begu și Andreea Mitu au acces în turul secund la Roland Garros

Irina Begu

Patru din cele cinci românce prezente pe tabloul de simplu al Grand Slem-ului de la Paris au avansat în turul secund. Irina Begu și Andreea Mitu au confirmat forma bună în care se află și au obținut ultimele victorii din programul zilei de astăzi.

Irina Begu a ieșit învingătoare din confruntarea cu americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-6, după aproape două ore de joc.

Deși a început prost meciul, cu multe greșeli neforțate și un serviciu mediocru, iar adversara sa s-a distanțat până la 3-0, Begu a știut să revină și să se impună prin cele cinci game-uri câștigate consecutiv.

În setul secund s-a reeditat același scenariu, însă bucureșteanca a fost nevoită să lupte în tie-break pentru a-și adjudeca victoria binemeritată. Momentul decisiv s-a petrecut când Irina a salvat la 4-6 două mingi de set ale americancei și a câștigat alte patru puncte consecutive, care au pus punct disputei de pe Terenul 4.

În turul următor, Irina Begu va juca împotriva croatei Ana Konjuh, de pe locul 93 WTA.


Andreea Mitu s-a impus și ea în două seturi în fața franțuzoicei Alize Lim, scor 6-3, 6-2, după doar o oră și 10 minute. 

Deși a început mai greu, Mitu a revenit rapid la conducerea partidei prin cele două break-uri, care i-au asigurat adjudecarea primului set.

În setul doi, Andreea a dominat în continuare jocul de pe zgura pariziană și a obținut două game-uri pe serviciul adversarei, ceea ce a calificat-o în turul secund de la Roland Garros.

Pentru un loc în turul al treilea, Andreea se va lupta cu câştigătoarea partidei dintre Karolina Pliskova şi Saisai Zhang.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*