Ultimele Știri

Irina Begu s-a văzut și ea înfrântă în primul meci de la Shenzen

După înfrângerea Monicăi Niculescu din primul tur al turneului de la Shenzen, cu scorul de 7-6, 6-4, 6-1, în fața cehoaicei Katerinei Siniakova, Simona Halep rămâne singura româncă din circuitul competiției chineze cu premii totale în valoare de 500.000 de dolari.

Irina Camelia Begu, a șasea favorită, a fost eliminată încă de la debutul în cadrul turneului de la Shenzen, în urma unui meci dificil împortiva tenismenei de pe locul 83 în ierarhia mondială. În primul set, românca a jucat echilibrat alături de cehoaica în vârstă de 18 ani, până experiența Irinei a făcut diferența în tie-break.

În al doilea set, Katerina Siniakova a fost avantajată de greșelile neforțate ale jocătoarei noastre și a obținut un break pe finalul celor 40 de minute, care i-a permis să trimită meciul în decisiv,

În ultimul set, Irina a cedat în fața jocului agresiv al tinerei tenismene, mai ales după disputarea unui game-maraton la finalul căruia a pierdut pe serviciul său. Astfel, Begu a cedat după două ore şi 8 minute, cu scorul de 7-6, 4-6, 1-6 și devine a treia româncă care nu trece de runda inaugurală a turneului de la Shenzhen.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*