Ultimele Știri

Irina Begu s-a calificat în prima finală a anului la Moscova

Irina Begu ne surprinde în acest final de sezon cu parcursul său din cadrul turneului WTA de la Moscova, reușind calificarea în a treia finală din carieră, unde a reușit o victorie în trei seturi în fața favoritei cu numărul 4, Lucia Safarova, scor 7-6, 1-6, 6-3.

Irina Camelia Begu a obținut un mare rezultat la Kremplin Cup, după un meci greu de două ore și jumătate, în care românca a știut să gestioneze mai bine punctele cheie ale partidei disputate împotriva tenismenei de pe locul 17 în ierarhia mondială, Lucie Safarova. Cele mai interesante momente ale partidei reușite de româncă au fost impunerea în tie-break-ul din primul set, cu 7-5, ca apoi cehoaica să revină și s-o egaleze la seturi pe Irina, după care Irina, plină de încredere și inspirație, a obținut un break în fața cehoaicei în setul decisiv, astfel că succesul i-a fost garantat sportivei în vârstă de 24 de ani.

Calificarea în actul final de la Kremlin i-a asigurat Irinei Begu un cec în valoare de 64.000 dolari și de 305 puncte WTA, ceea ce o poate propulsa în Top 40 WTA.

Irina Begu ar putea fi succesoarea Simonei Halep la câștigarea trofeului de la Moscova dacă va trece de învingătoarea dintre rusoaica Pavlyuchenkova și cehoaica Siniakova.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*