Ultimele Știri

Irina Begu s-a calificat în optimi la Charleston

Irina Camelia Begu la Rio

Irina Begu recuperează pauza de câteva săptămâni luată din cauza unei accidentări și jubilează în cadrul turneului de la Charleston, reușind să se califice în optimile competiției americane.

Irina Begu a reușit s-o învingă pe kazaha Iaroslava Șvedova, la finalul unui meci disputat în trei seturi, scor 6-0, 6-7, 6-4, după două ore și 14 minute.

În primul set, Begu nu i-a lăsat nici un game adversarei, reușind o serie de trei break-uri consecutive, ca apoi să piardă în setul secund, la capătul unui tie-break în care a greșit neforțat. În decisiv, jucătoarea de pe locul 36 mondial ne-a oferit ceva emoții, cedându-i Iaroslavei două game-uri pe serviciu propriu, după care a revenit în forță și s-a impus cu scorul de 6-0, 6-7, 6-4.

A 13-a favorită a turneului din Carolina de Sud s-a impus în turul secund și și-a asigurat un cec de 8.670 dolari și 55 de puncte WTA.

Următoarea adversară a româncei va fi rusoaica Ekaterina Makarova, pe care Irina a depășit-o anul trecut, în optimi la Moscova, cu un dublu de 6-4.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*