Ultimele Știri

Irina Begu, în sferturi la Moscova după ce a eliminat-o pe semifinalista de la US Open

Irina Begu încearcă să calce pe urmele Simonei Halep, reușind să se califice în sferturile turneului de la Moscova în urma unei victorii cu 6-4, 6-4 în fața favoritei secunde, rusoaica Ekaterina Makarova.

Irina Begu a reușit un rezultat important pentru tenisul românesc, impunându-se în doar o oră şi 48 de minute în fața semifinalistei de la US Open și sfertfinalistei de la Wimbledon, în optimile de finală ale turneului de la Moscova, unde Ekaterina Makarova era cotată cu mari șanse de a câștiga turneul dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de euro.

Succesul obținut de ocupanta locului 61 în clasamentul mondial îi aduce un premiu de 18.460 de dolari şi o sută de puncte WTA.

În urma înfrângerii suferite în fața româncei, Ekaterina Makarova a declarat pentru presa rusă că este mulțumită de nivelul de joc pe care l-a avut, însă trebuie să recunoască faptul că Irina Begu a fost mai bună.

„A fost un meci bun, nu pot să zic că am jucat rău. Am fost învinsă deoarece Irina Begu a arătat un tenis de cel mai înalt nivel, a alergat foarte bine și a avut lovituri extrem de eficiente”, a spus Makarova.

În sferturile de finală, Irina Begu va juca împotriva învingătoarei dintre sârboaica Aleksandra Krunici, locul 109 WTA, beneficiară a unui wild card, şi tenismena din Bugaria, Ţvetana Pironkova, locul 43 WTA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*