Irina Begu, eliminată în sferturi la Charleston

  • Adelina Mitrache
  • 9 aprilie 2016
  • Sport

Jucătoarea română de tenis, Irina Begu (25 de ani, 34 WTA), a pierdut, vineri, scor 2-6, 3-6, meciul din sferturile turneului de la Charleston (SUA), cu nemţoaica Angelique Kerber, ocupanta locului doi în clasamentul WTA, şi a ratat calificarea în semifinale.

Partida dintre cele două jucătoare a durat o oră şi 14 minute. În primul set, Kerber a reuşit două break-uri. Suficiente cât să îşi adjudece actul. La scorul de 1-1, nemţoaica, a doua jucătoare a lumii, a câştigat pe serviciul Irinei Begu şi s-a distanţat apoi la 3-1. În finalul setului, la scor de 4-2, Kerber a reuşit un nou break, care a dus scorul la 5-2. În game-ul următor, nemţoaica şi-a făcut serviciul şi şi-a adjudecat setul.

Setul doi s-a desfăşurat în aceeaşi ordine de idei. Kerber a preluat iniţiativa la scorul de 2-2, când a reuşti un break şi imediat şi-a făcut serviciul, iar scorul de pe tabelă arată 4-2. A urmat o serie de două game-uri în care cele două jucătoare şi-au făcut punctele pe propriul serviciu. Momentul decisiv s-a înregistrat la scorul de 5-3 pentru Kerber, atunci când nemţoaica a reuşti un nou break şi a câştigat şi setul secund.

Angelique Kerber (2 WTA) va juca în semifinalele turneului de la Charleston cu învingătoarea din meciul Daria Kasatkina (Rusia) şi Sloane Stephens (Statele Unite ale Americii).

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *