Ultimele Știri

Irina Begu, calificată în turul doi la Charleston, Dulgheru – out

irina begu

Irina Begu şi Alexandra Dulgheru au evoluat, ieri, diferit în primul tur de la Charleston, astfel că jucătoare de pe locul 35 WTA a trecut de Laura Siegemund cu scorul de 6-2, 7-6, iar Dulgheru a fost eliminată de australianca Alja Tomljanovici, scor 6-7, 6-4, 4-6.

Sezonul american continuă, deşi marele turnee pentru primele clasate în ierarhia mondială s-au epuizat până după sărbătorile pascale. În cadrul turneului de la Charleston din Carolina de Sud, dotat cu premii totale în valoare de 731.000 de dolari, evoluează patru românce. 

A 13-a favorită a turneului desfăşurat pe zgură verde, Irina Begu a depăşit-o la capătul unui meci de două ore, în runda inaugurala pe nemţoaica Laura Siegemund, scor 6-2, 7-6.

Accesul în turul doi de la Charleston i-a asigurat româncei 30 de puncte WTA și 4.440 de dolari, iar următoare adversară va fi Yaroslava Shvedova din Kazahstan, ocupanta locului 78 în clasamentul mondial.

A doua reprezentantă a României, Alexandra Dulgheru a fost eliminată din primul tur la capătul unui meci de trei ore cu australianca Alja Tomljanovici (60 WTA), scor 6-7, 6-4, 4-6.

Celelalte românce din cadrul competiţiei americane vor debuta astăzi, Andreea Mitu (107 WTA) are un meci greu cu Varvara Lepchenko (31 WTA), iar Edina Gallovits-Hall, jucatoare ajunsă pe poziţia 301 în lume, va juca împotriva reprezentantei gazdelor Madison Brengle (44 WTA).

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*