Ultimele Știri

Irina Begu ar putea rata participarea la Indian Wells

irina begu

Irina Begu s-a accidentat în timpul semifinalei disputate la turneul de la Rio, iar ruptura mulsculară o poate scoate din afara circuitului mai mult de o lună de zile, ceea ce însemnaă că nu va participa la Acapulco, Monterrey şi Indian Wells.

Irina a ajuns în această noapte în România, venind din Mexic, iar dignosticul unui prim consult făcut la Acapulco este dur: ruptură musculară intercostală, de 1,3 centimetri, care va necesita pauză şi tratament specific.

Conform medicilor, accidentarea îşi are originea într-o gripă contactată în Australia, iar tusea, combinată cu căldura din Brazilia şi solicitarea la forehand au dus la această ruptură.

Tratamentul recomandat pentru recuperare este cel cu laser, iar în funcţie de organism, recuperarea durează minimum o săptămână pentru fiecare centimetru de ruptură musculară.

Din cauza acestei accidentări, Irina Begu s-a retras deja din cadrul turneului de la Acapulco, la care era favorită numărul 4 şi de la Monterrey, iar participarea la Indian Wells, turneu Premier Mandatory care va începe pe 11 martie, este, de asemenea, pusă sub semnul întrebării.

Din cauza acestei pauze, românca de pe locul 33 WTA riscă să coboare în ierarhia mondială.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*