Irina Begu ar fi fost făcută „ţigancă de rahat” de Caroline Garcia

  • Adrian Marinescu
  • 5 aprilie 2016
  • Sport
Irina Camelia Begu la Roma

Un blog portughez, bolamarela.pt, a scris, citând forumul tennis.com, că Irina-Camelia Begu ar fi fost făcută „ţigancă de rahat” de jucătoarea franceză Caroline Garcia, în timpul meciului pe care cele două sportive l-au disputat, luni, în turul întâi al turneului de la Charleston, partidă câştigată de româncă în trei seturi.

La 5-5 în setul decisiv, Garcia ar fi spus, potrivit sursei citate: „Iată, o să pierd în faţa ţigăncii ăsteia de rahat!”.

În vârstă de 22 de ani, Caroline Garcia a ocupat locul 25 WTA, în martie 2015. Ea are în palmares un titlu WTA la Bogota, altul de 125k la Limoges şi a jucat două finale, la Acapulco şi Monterrey.  Garcia  a mai câştigat trei titluri de dublu şi a disputat opt finale, obţinând 2,44 milioane de dolari premii din tenis.

Jucăoarea de tenis Irina Camelia Begu, locul 34 WTA, s-a calificat, luni, în turul doi la turneul Premier de la Charleston (SUA), după ce a trecut de sportiva franceză Caroline Garcia, locul 44 mondial, scor 6-4, 2-6, 7-6 (3). Begu s-a impus după două ore şi 46 de minute.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *