Ultimele Știri

Irina Begu a pierdut finala de la Moscova

Irina Begu a ratat primul ei trofeu important in carieră, după ce a pierdut în trei seturi finala turneului de la Moscova în fața rusoaicei Anastasiei Pavliucenkova, scor 6-4, 5-7, 1-6.

Irina Begu a cedat după două ore și jumătate victoria de la Kremlin, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-1, jucătoarei de pe locul 30 WTA, Anastasia Pavliucenkova.

Românca s-a impus mai greu în joc, primul set fiind în favoarea rusoicei, care a cîştigat primul set cu un break pe serviciul Irinei. În al doilea set, jucătoarele au mers de la egal la egal până n game-ul 11, când Begu se impune pe serviciul Anastasiei și trimite finala în decisiv. Experiența și forța rusoaicei în vârstă de 23 de ani a știut să gestioneze ultimul set, pe care l-a câștigat lejer cu 6-1 în doar 43 de minute.

Totuși finala ratată de Irina Begu îi asigură un cec în valoare de 64,000 dolari și 305 WTA, care o aduce pe locul 42 în ierarhia mondială, cea mai bună clasare din cariera ei.

”Nu mă aşteptam să ajung atît de departe. Este ultimul turneu al sezonului pentru mine şi mi-am propus să mă bucur de fiecare clipă”, a declarat Begu pentru presa din Rusia.

Anastasia Pavliucenkova devine a treia rusoiacă care se impune acasă, după Anastasia Myskina, Anna Chakvetadze și Elena Dementieva, iar Kremlin Cup devine al doilea turneu câștigat de rusoaică în acest an, după cel de la Paris.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*