Irina Begu a eliminat-o pe Eugenie Bouchard în primul tur al turneului de la Madrid

  • Adelina Mitrache
  • 2 mai 2016
  • Sport
Irina Camelia Begu

Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, s-a calificat în turul al doilea la turneul de la Madrid, după ce a învins-o, în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-4, pe Eugenie Bouchard din Canada, numărul 46 mondial, şi va juca cu Garbine Muguruza, cap de serie numărul trei.

Eugenie Bouchard a început perfect meciul cu Irina Begu din runda inaugurală a turneului de la Madrid şi s-a distanţat la 4-1 în primul set. Sportiva din România nu a cedat şi a câştigat cinci game-uri consecutive şi a închis manşa în favoarea sa cu 6-4.

Setul secund s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate. Bouchard a condus cu 3-0, însă, de această dată, şi-a păstrat avantajul până la final şi s-a impus cu 6-3. Decisivul a fost echilibrat, cu multe răsturnări de situaţie. La 5-4 în favoarea sa, Irina Begu a câştigat pe serviciul advers şi a închis meciul.

S-a terminat 6-4, 3-6, 6-4 pentru sportiva din România, la capătul unui meci maraton, ce a durat 2 ore şi 33 de minute.

În turul al doilea al turneului de la Madrid, Irina Begu o va întâlni pe a treia favorită la câştigarea trofeului, Garbine Muguruza, din Spania. În turul secund la competiţia spaniolă s-au mai calificat alte două românce, Patricia Ţig şi Simona Halep. Monica Niculescu a fost eliminată de Louisa Chirico, din Statele Unite ale Americii.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *