Ultimele Știri

Ipoteze surprinzătoare în cazul accidentului de pe Siutghiol

În urma accidentului de pe lacul Siutghiol au apărut câteva ipoteze surpinzătoare. Să sperăm că nu e doar un joc inventat din dorința de a mușamaliza dezastrul. 

Luni după-amiază a avut loc un accident îngrozitor pe lacul Siutghiol. Acolo și-au găsit sfârșitul 4 persoane care aveau șanse mari să rămână în viață, dacă autoritățile s-ar fi mobilizat și ar fi știut cum să trateze situația. Victimele, trăiau după impact, însă rănile pe care le aveau și hipotermia le-au curmat viața. Cei care ar fi trebuit să le fie salvatori, au devenit călăi. 

Totuși acest accident nefericit a ridicat multe întrebări. Cum s-a întâmplat, căci condițiile meteo erau favorabile și nu ar fi putut provoca accidentul? Dacă a fost produs dintr-o eroare umană și care ar fi fost aceea? De ce nu a fost folosită barca Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, care ar fi putut ajunge la locul tragediei în maximum 10 minute? De ce echipajul ISU nu a fost dotat corespunzător? 

În urma tragediei de pe lacul Siutghiol au apărut câteva ipoteze îngrozitoare. Ziarul Libertatea a publicat, conform unor surse, că elicopterul a fost alimentat cu benzină și nu cu kerosen. Acest fapt ar fi dus la căderea primului motor iar la două minute după și cel de-al doilea motor s-a oprit și astfel elicopterul s-a prăbușit. Se pare că nu există acele acte, care se realizează în mod obligatoriu pentru a ține evidența în cazul alimentării cu combustibil a elicopterelor. Mai mult, până acum nu s-au făcut teste pentru a determina ce carburant a fost folosit. Anchetatorii vor stabili dacă piloții au făcut o manevră greșită sau dacă elicopterul a avut vreo defecțiune.

Surse neoficiale spun că aparatul de zbor nu ar fi trebuit să treacă deasupra lacului Siutghiol. Se pare că ieșirea pe lac a fost hotărâtă de pilotul elicopterului cu scopul de a le arăta doamnelor câteva acrobații. Iar în urma acestor erori de pilotaj s-ar fi produs accidentul. Să sperăm că se vor afla adevăratele motive ale producerii accidentului.

Un şir întreg de neconcordanţe, la fel ca în tragedia din Apuseni, acolo unde şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion. Nici în acel caz nu s-au stabilit vinovaţii, însă unele surse vorbesc despre faptul că pilotul va fi scos ţap ispăşitor la fel cum se va întâmpla și în acest caz.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*