Apple a lansat în ultimii ani versiunea de bază a iPhone-ului cu 16GB memorie internă. Cum la iPhone nu a existat niciodată varianta folosirii unui card microSD, cei care doreau mai multă memorie internă trebuiau să plătească încă 100 de dolari pentru versiunea cu 64GB spațiu de stocare.

În ultima vreme au existat tot mai multe zvonuri că iPhone 7 va veni cu 32GB spațiu de stocare pentru varianta cea mai puțin costisitoare. Iar cei de la Wall Street Journal confirmă acest lucru. De asemenea, ei mai spun că varianta 7 Plus cu display de 5.5 inch va avea camera cu dual-sensor ce va fi ajuta la profunzimea imaginii și pentru o calitate superioara a pozei. Deși iPhone 7 de 4.7 inch nu va avea același setup cu dual camera, senzorul camerei va fi îmbunătățit față de 6s.

Există și alte diferențe între cele două modele – iPhone 7 va fi disponibil în variantele cu 32GB/64GB/256GB spațiu de stocare, în timp ce 7 Plus va fi cu 32GB/128GB/256GB memorie internă. Cei de la Wall Street Journal mai spun că jack-ul pentru căști este istorie iar prețurile telefoanelor vor rămâne la fel ca la 6s și 6s Plus.

iPhone 7 are toate șansele să devină cel mai de succes iPhone de până acum.