Ultimele Știri

Ion Țiriac a dat start masacrului de la Balc

Masacrele organizate anual de miliardarul, Ion Țiriac, la Balc au atras atenția opiniei publice și a ong-urilor care luptă pentru drepturile animalelor. Fostul tenismen împreună cu prietenii săi milionari vin în România pentru a ucide zeci, chiar sute de mistreți pe domeniul de la Balc, județul Bihor.

Ion Țiriac a declarat deschis evenimentul în această dimineață și va dura două zile. La acest eveniment abominabil au fost aduși vânători și gonaci din rândul localnicilor, iar la intrarea pe fondul de vânătoare, li s-a făcut un instructaj.

06-foto-main_article-main-image

Doi medici de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bihor se află pe domeniul de vânătoare de la Balc, pentru a face analize mistreților care vor fi împușcați. Milionarii și prietenii domnului Țiriac după participarea la vânătoarea se vor desfăta la o petrecere cu mâncare tradițională românească în cursul acestei seri.

balc

Duminică va avea loc ultima partidă de vânătoare, iar după masa de prânz invitații celebri vor părăsi România. Vânătoarea de la Balc a avut loc, în ultimii nouă ani, în luna ianuarie, acum Ion Țiriac a devansat data organizării evenimentului, o explicație putând fi aceea ca în 2015 expiră contracul de concesiune pe care omul de afaceri îl are pentru domeniul cinegetic.

Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare, fiind concesionat de Ion Țiriac în anul 2002.

2

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Ion Țiriac a dat start masacrului de la Balc

  1. Daca am fi fost toti ca Ion Tiriac tara asta era departe,asa ca lasatio mai usor cu critici din astea care va aduc numai bani si nu va ganditi la altceva decat beneficii.Ati dus tara de rapa cu critici din astea de prost gust.Sa fim mandri de personalitati ca Ion Tiriac!DOAMNE AJUTA SI DALE MINTE ROMANILOR NOSTRI!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*