Ultimele Știri

Ion Cristoiu dă de pământ cu Antena 3: S-a depășit limita de manipulare!

După ce Mihai Gâdea a prezentat sumele câştigate de jurnalist pe vremea când era angajat al Trustului Intact, Cristoiu contraatacă.

Aceasta este părerea lui Ion Cristoiu cu privire protestul pe care jurnaliștii trustului Intact l-au organizat pentru a manifesta împortiva ANAF.

“S-a depășit limita prin manipularea ordinară. Nu a fost vorba niciun moment de evacuare. S-a jucat o piesă de teatru! (…) Vor rămâne în continuare și nici nu vor mai plăti chirie fiindcă e un litigiu”,a declarat jurnalistul pentru B1 TV. Totodată, Cristoiu îi critică pe politicieni pentru înverșunarea cu care au sărit în ajutorul Antenelor lui Dan Voiculescu: “Politicienii s-au scăpat pe ei de frica postului respectiv. (…) Iohannis, Tăriceanu, Dragnea, toți le-au plâns pe umăr. CNA nu are nicio utilitate”.

Cu privire la scrisoarea pe care jurnalista Oana Stancu i-a trimis-o fiicei de doar 10 ani a lui Dan Tapalagă, Cristoiu afirmă că este dovada că „legea junglei” funcționează. “Ce au făcut în cazul fiicei lui Tapalagă arată că nu au limite. E o lege a junglei la care ei excelează. Ei nu se mai tem de nimic”, a menționat Ion Cristoiu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*