Ultimele Știri

Iohannis refuză Antena 3 și merge la Digi 24

Klaus Iohannis a anunțat în această dimineață că nu va merge la dezbaterea cu Victor Ponta organizată de Antena 3, întrucât a ales să participe la o emisiune a altei televiziuni.

Dacă până acum am avut două zile de dezbateri prezidențiale în direct la Realitatea și B1 TV, în această seară îi vom vedea pe cei doi candidați pentru scaunul de la Cotroceni în direct la două televiziuni diferite. 

„Pentru această seară am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealalată”, a motivat decizia Iohannis într-o conferință de presă, dar e evident faptul că o confruntare dintre Klaus și Victor la o televiziune favorabilă PSD-ului ar fi în detrimentul imaginii neamțului, care a suferit suficient mai ales în prima dezbatere condusă de Rareș Bogdan.

Deși a fost mult mai convingător și combativ în cea de-a doua dezbatere, Iohannis ar avea nevoie de mai multe apariții în public cu Victor Ponta pentru a recupera ecartul de 10% din primul tur prezidențial, conform analiștilor politici. Totuși candidatul ACL a lăsat de înțeles, astăzi, că dezbaterea de miercuri seară a fost ultima confruntare cu Victor Ponta, însă vom vedea dacă aceasta denotă frica sau curajul lui Iohannis de a convinge singur românii de meritul său de a fi președinte.

Până atunci noi avem de decis la care emisiune vom privi în această seară de la ora 20.00, la cea în care este prezent „acasă”, la Antena 3, Victor Ponta , sau la Digi 24, unde va fi Klaus Iohannis.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*